plakat-divadleni-barva-2016duchodci-1

Ochotnické divadlení 2016

4.11.2016 OD 19:00 hod.

Slavnostní zahájení „Výstavy amatérské fotografie“

Jako první se představí Lidové divadlo Jirásek z Kostelce u Křížků s pohádkou Čertovy zlaté vlasy:

Komediální pohádka se zpěvy Čertovy zlaté vlasy vypráví o napínavé cestě loupežníka, čarodějnice a čerta na Zem. Jejich úkol je přinést zpět do pekla tři zlaté vlasy čerta Stanislava, kterému je vzal chasník Jiřík. Pro všechny tři se tento úkol zdá velice jednoduchý, protože v chaloupce s Jiříkem bydlí pouze jeho, ne zrovna chytrostí oplývající, žena Nána. Ale jak už to v pohádkách bývá, vše se zamotá úplně jinak, než by člověk čekal. Najednou běhají v chaloupce dvě Nány, dva Jiříkové, ze střechy padá kráva atd. atd

5.11.2016 od 19:30 hod

Divadelní hru podle veleúspěšného stejnojmenného filmu Pelíšky uvede Ochotnický spolek Kamenného přívozu (OKAP).

11.11.2016 od 19:30 hod

Ochotníci z Jílového u Praha uvádějí – Žena v trysku století

Z historie známe, kdo koho zabil, kdo kde vládnul, kdo s kým válčil a proč tomu tak bylo, zkrátka jen to, co se většina z nás dozvěděla ve škole od dějepis učícího pedagoga. Jaká historie však předchází současnému vztahu mezi mužem a ženou? Jak žena samotná rozvíjela své myšlení a uvažování?

Do nejzajímavějšího a jistě nejzábavnějšího zákulisí dějin, vás přenese úchvatná dějepisná komedie Zdeňka Podskalského, který nám prostřednictvím dramatu, umožní nahlédnout do minulosti a zjistit, jak se odvíjel vztah mezi mužem a ženou, daleko před tím, než naše paměť sahá. Vše vědecky podloženo.

12.11.2016 od 19:00 hod.

Vyhlášení vítězů fotografické soutěže.

19:30 hod. Ochotnický spolek Tyl z Kamenice uvede obnovenou premiéru hry N. V. Gogola – Ženitba.

Slavná veselohra ruského klasika o nepodařených námluvách, kde se o jednu nevěstu uchází několik svérázných ženichů.

Veškerá představení začínají v 19:30 v Kulturním domě Kamenice.

Cena vstupenky:
– na všechna představení – dospělí 200 Kč, děti a důchodci 100 Kč